[2s.mk-friends] ccc авионски карти

Arangel Angov arangel.angov at gmail.com
Sat Mar 7 14:50:11 UTC 2015


а сеа заклучивме дека има и ccc camp оваа година, летово негде околу
берлин. :)

2015-03-07 15:47 GMT+01:00 Arangel Angov <arangel.angov at gmail.com>:

> рано али еве го нека трепка, гулиц сеа провери и има карти:
>
> Скопје - Хамбург - Скопје со визер... сеа за сеа се испод 100 еур за
> повратна (со мал куфер, ако имате картица за попуст). инаку би требало да е
> околу 100 еур.
>
> глеавме 23ти дек. со 3ти јан.
>
> има и 27ми дек од сабајле.
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150307/daae5e89/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list