[2s.mk-friends] ccc авионски карти

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Mar 8 08:52:01 UTC 2015


2015-03-07 15:50 GMT+01:00 Arangel Angov <arangel.angov at gmail.com>:
> а сеа заклучивме дека има и ccc camp оваа година, летово негде околу берлин.
> :)

Камп и Германија, што знам, не ми будат нешто убави чувства, така пред
80 години ги прелажаа...

Инаку без заебанција CCC Camp се случува еднаш на 4 години и треба да
одиме организирано со комбе или коли. Јас сум за.

http://events.ccc.de/2015/02/10/chaos-communication-camp-2015-save-the-date/


More information about the Ossm-members mailing list