[2s.mk-friends] Google Summer of Code во КИКА

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Mar 13 12:17:26 UTC 2015


Утре во Хаклаб ќе се собереме да ги разгледаме примените организации,
нивните проекти, ќе споделиме искуства од претходните GSOC-и.

Кој е за, од 14ч. па натаму во Хаклаб.

Постот од блог:
http://b10g.spodeli.org/2015/03/google-summer-of-code-2015-14.html

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150313/8c02aeac/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list