[2s.mk-friends] Front-end средба

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu Sep 17 08:15:02 UTC 2015


Здраво,

постои интерес за средба и презентации на темата ^^ од луѓе што тоа работат
и се интересираат.
Вторник е обично ден без редовен настан во хаклаб, па би сакале да се
собереме таму на 6. октомври.
Ќе има и објава на блог со детали за агенда и час.

Добредојдени се сите заинтересирани.

Поздрав,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150917/d079df5b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list