[2s.mk-friends] Front-end средба

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Sep 17 08:18:09 UTC 2015


Темите на кои што би се зборувало:
http://piratepad.net/yyU20gfYrf

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2015-09-17 10:15 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> Здраво,
>
> постои интерес за средба и презентации на темата ^^ од луѓе што тоа работат
> и се интересираат.
> Вторник е обично ден без редовен настан во хаклаб, па би сакале да се
> собереме таму на 6. октомври.
> Ќе има и објава на блог со детали за агенда и час.
>
> Добредојдени се сите заинтересирани.
>
> Поздрав,
> Ана
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list