[2s.mk-friends] Informativna sesija - povik za Specificni Akciski Grantovi

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Sep 30 18:32:09 UTC 2015


Повеќе информации има овде:
http://www.civicamobilitas.org.mk/mk/komponenti/2/31-cm-sak-01/91-obrasci

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2015-09-30 18:14 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
>> Почитувани,
>>
>> Ве известуваме дека на 5 октомври 2015 г. (понеделник), со почеток од
>> 11.00 ч., во МЦМС (Македонски центар за меѓународна соработка, ул. „Никола
>> Парапунов“ бр. 41А), Цивика мобилитас организира Информативна сесија за
>> Повикот за предлози за Специфични акциски грантови.
>>
>> Специфичните акциски грантови на Цивика мобилитас се наменети за
>> граѓанските организации регистрирани според Законот за здруженија и фондации
>> (2010) за воспоставување и работа со таканаречени „платформи за соработка“
>> меѓу апликантот, грантистите и тимот на Цивика мобилитас, на следните теми:
>>
>> ·     истражување и развој (ИР),
>>
>> ·     информации и комуникации (ИК) и
>>
>> ·     набљудување, оценка и известување (НОИ).
>>
>> Времетраењето на активностите од овој повик треба да биде помеѓу 24 и 30
>> месеци. Големината на побараниот грант треба да биде од 2.500.000 до
>> 3.500.000. Расположливиот вкупен износ за повикот е 21.000.000 денари.
>>
>> Повеќе информации поврзани со грантовите ќе се презентираат во текот на
>> Информативната сесија, а исто така може да се најдат и на веб страниците на
>> МЦМС и Цивика мобилитас.
>>
>> Ве молиме, да го потврдите Вашето учество на sms at mcms.mk.
>>
>>
>> Со почит,
>>
>> Цивика мобилитас
>
>
>
>
> --
> damjan
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list