[2s.mk-friends] Проверка на правопис на македонски со Hunspell

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Apr 4 13:48:59 UTC 2016


Супер!

https://github.com/gocemitevski

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2016-04-04 0:14 GMT+02:00 Димитриј Мијоски <dmjpp at hotmail.com>:
> Здраво до сите,
>
> ќе почнам нова тема за ова. Еве почнав со работа до некаде https://github.com/dimztimz/hunspell-mk
> Мислам дека следна фаза е да се најдат луѓе. Засега сите од овде што се заинтересирани нека ми пратат сметка од Гитхаб за да ги додадам на проектот.
>
> Димитриј.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list