[2s.mk-friends] Прашање за синтетизатор на говор за Македонски јазик

Petre Lameski lameski at gmail.com
Sun Apr 3 23:37:31 UTC 2016


Здраво на сите,

Ве молам, доколку некој знае, да ми пише дали постои некаков готов софтвер
во Македонија кој е способен за синтетизирање на говор од текст за
Македонски јазик. Ако е слободен за користење би било супер, а ако е
отворен уште подобро.

Поздрав,
Петре
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160404/7abde598/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list