[2s.mk-friends] Активизам за слободен софтвер, каде е?

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue Aug 16 14:27:16 UTC 2016


> Јас лично, сега за сега, имам желба да го ширам слободарството, можам да наоѓам некоја публика. Сепак, потребни се здружени напори.

еве може да се учестува на ова:
http://sfk16.flossk.org/call-for-speakers/-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list