[2s.mk-friends] На CCC со воз

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Aug 19 15:37:31 UTC 2016


On 19.08.2016 16:36, Arangel Angov wrote:
> Се наоѓаме во Брно ден-два пред конгресот, пиеме пиво и јадеме и го фаќаме
> чехословачко-австрискиот воз со *вагон кафана* што оди до Хамбург преку
> Прага и Берлин. Вагон кафана е pretty self-explanatory ама еве да спомнам
> дека има пиво на точење и готвена храна.

+1

Јас би можел да дојдам во Брно со автобус и таму да се најдеме. Другите ?

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Dipl.-Ing in the field of Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list