[2s.mk-friends] На CCC со воз

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Fri Aug 19 21:27:25 UTC 2016


>  Вагон кафана е pretty self-explanatory ама еве да спомнам
> дека има пиво на точење и готвена храна.

👍
no questions asked

> Стандард конгресот у Хамбург 3-4 дена и назад.

4


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list