[2s.mk-friends] На CCC со воз

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Aug 21 21:11:04 UTC 2016


> Се наоѓаме во Брно ден-два пред конгресот, пиеме пиво и јадеме и го
фаќаме чехословачко-австрискиот воз со *вагон кафана* што оди до Хамбург
преку Прага и Берлин. Вагон

Кој е тој воз? Дај линк со пари и time table? Колку време вози?

> Стандард конгресот у Хамбург 3-4 дена и назад.
>
> Летови од Скопје има до Виена (2ч оддалечено) и Братислава (~1ч
оддалечено) - автобус до Брно од Аеродром е нешо као 10 евра со
studentagency.cz.

Кога последен пат си го користел? Free for all е без некоја студент
легитимација?

-- 
Глиша
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160821/136a1889/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list