[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Wed Feb 3 22:18:35 UTC 2016


2016-02-03 18:34 GMT+01:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> Кој е за? Кој е против?


Ја сум за, со тоа што не можам лично да се ангажирам (средување термини,
отклучување, ништо од тоа.) Додека не си сметаме со термини и рандом собата
не се претвори во канцеларија, не гледам зошто да не доаѓаат, и така е
празна од сабајле таа соба.

Инаку Харис го знам лично, преку мене е контактот, син на колега на татко
ми е, така да во поглед на доверба и оставање клуч океј сме.


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160203/dbeb5f77/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list