[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Feb 4 08:42:57 UTC 2016


> Остана отворен муабетот јас да им кажам доколку ние
> имаме некаков минимум на средства коишто би ни биле потребни за да им
> овозможиме да го користат просторот.

Ова е добра поента, треба да направиме рачуница. Потрошени ресурси + нешто
малце над таа сума и океј сме.

А за идеологијата... Да, јебига, од една страна понудата е технички евтин
coworking space, ама од друга страна празен седи хаклабот во тој период, па
не е дека губиме нешто. На крај краева, ќе имаме data за идниот пат кога ќе
дојде некој со слична понуда. :-)

И со Аждер и Ковач се слагам.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160204/d7c9ef38/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list