[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Feb 4 08:55:26 UTC 2016


> ... треба да направиме рачуница. Потрошени ресурси + нешто малце над таа сума и океј сме.

Алекс, имаш претстава колкави би биле трошоците за струја?

Да потсетам, Петар и Харис рекоа дека би работеле само во работните
денови по околу 8 часови. Би донеле еден десктоп и два монитори.

Поздрав,
Гоце--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2016-02-04 9:42 GMT+01:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>> Остана отворен муабетот јас да им кажам доколку ние
>> имаме некаков минимум на средства коишто би ни биле потребни за да им
>> овозможиме да го користат просторот.
>
> Ова е добра поента, треба да направиме рачуница. Потрошени ресурси + нешто
> малце над таа сума и океј сме.
>
> А за идеологијата... Да, јебига, од една страна понудата е технички евтин
> coworking space, ама од друга страна празен седи хаклабот во тој период, па
> не е дека губиме нешто. На крај краева, ќе имаме data за идниот пат кога ќе
> дојде некој со слична понуда. :-)
>
> И со Аждер и Ковач се слагам.
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list