[2s.mk-friends] 33C3 / Карти / Идење

Arangel Angov arangel.angov at gmail.com
Wed Oct 26 10:27:53 UTC 2016


ако се зима соба за 8 луѓе искача по 29.75 еур по човек.

ја ќе резервирам нешто денес, ако има некој заинтересиран нека ме пинга.

2016-10-23 12:59 GMT+02:00 Arangel Angov <arangel.angov at gmail.com>:

> смештај?
>
> https://generatorhostels.com/en/destinations/hamburg/
>
> тука сме биле добро е блиску до Hauptbahnhof има директ U/S воз до HCC.
>
> ја пошто доаѓам еден ден покасно и си идам еден ден покасно (27-31) ќе си
> резервирам тука кревет ако нема одговор на мејлов за 3 дена од сега (чисто
> од искуство дека знам дека тредов може да се влече буквално до декември).
>
> постои и опција airbnb ама за тоа треба уште поголема волја и координација
> :)
>
> ако има заинтересирани ве молам пишете побрзо да се организираме на време
> дека ќе снема кревети.
>
> On Sun, Oct 9, 2016 at 11:03 AM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
> wrote:
>
>> Еве го piratepad-от: http://piratepad.net/mQJ6JpSOlY
>>
>>
>> --
>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> - Dipl.-Ing in the field of Electronics, Radio Engineering and Signal
>> Processing
>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>> - GNU/Linux user.
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20161026/b0ecde58/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list