[2s.mk-friends] Вонредно годишно собрание

Јованка Гулицоска jovanka at slobodensoftver.org.mk
Tue Dec 12 21:23:05 UTC 2017


Согласно одредбите на Статутот на Слободен Софтвер Македонија,
вонредното годишното собрание на организацијата ќе се одржи на 13.12.2017
год.
(среда) во хаклабот КИКА со почеток во 19:00 часот.

Дневниот ред е:
   1. Избор на нови членови;
   2. Избор на нови членови на извршниот одбор на организацијата:
   3. Разно

Собранието ќе биде отворено за заедницата.

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20171212/a57f7b90/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list