[2s.mk-friends] Активизам за СС во образование, администрација и политика

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Mon Feb 13 20:57:51 UTC 2017


А која е поентата да се предлага поинаку од закон? На пример, се предлага
> како препорака за работниот процес на владата и на државните институции. Да
> речеме дека ќе не послушаат. Тоа не гарантира дека утре нема да се вратат
> по старото.


И закони се менуваат.

Конкретно, овде веќе е вид на документ што е во таа форма готов и
наједноставно е така да продолжи.

-- 
≠
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20170213/e9a045ce/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list