[2s.mk-friends] Член 51 од закон за здруженија на граѓани и фондации е залепен на фрижидер во хаклаб

novica nnovica at gmail.com
Thu Dec 13 19:02:28 CET 2018


> „чејте да ви залепам зашто не сфаќате“.

ако е проблем во „да ви залепам, зашто не сфаќате“ тогаш лепенките со измиј си ги садовите, фрли го ѓубрето и слично се многу попроблематични IMHO.


-- 
novicaMore information about the Ossm-members mailing list