[2s.mk-friends] Член 51 од закон за здруженија на граѓани и фондации е залепен на фрижидер во хаклаб

ttt ichtinnotl at gmail.com
Thu Dec 13 19:50:13 CET 2018


> тогаш лепенките со измиј си ги садовите, фрли го ѓубрето и слично се многу попроблематични IMHO.

Не реков дека е проблем. А останатите лепенки се дел од code of conduct.

--
yyy @ freenode
https://lh.mk/ @ the interwebz


More information about the Ossm-members mailing list