[2s.mk-friends] Член 51 од закон за здруженија на граѓани и фондации е залепен на фрижидер во хаклаб

novica nnovica at gmail.com
Thu Dec 13 19:51:48 CET 2018


> Не реков дека е проблем. А останатите лепенки се дел од code of conduct.
а оваа е дел од законите на РМ кој сакал / неќел важат за сите.

-- 
novicaMore information about the Ossm-members mailing list